Der Mitte der Welt

BUSTER: VISES KUN I DAG KL. 9:30!

I dette beundringsværdigt ærlige tyske coming-of-age-drama forelsker 17-årig Phil sig hovedkulds i klassens nye dreng. Samtidig længes han efter sin ukendte far, og derhjemme synes både hans mor og tvillingesøster efterhånden stadig mere fjerne og gådefulde. ‘Center of My World’ balancerer drømmen om at springe ud i livet med ønsket om at finde et fast holdepunkt i tilværelsen. Den handler på indtagende vis om identitet, kærlighed, seksualitet og behovet for at kende sin familie – og indbyder til eftertænksomme diskussioner om samme. Filmen er baseret på Andreas Steinhoefels tyske roman ‘Die Mitte der Welt’, og hovedrollen Phil spillet af Louis Hofmann fra den danske film ‘Under sandet’.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s