Dagen i morgen

PREMIERE DEN 17. NOVEMBER.

Nathalie (altid fantastiske Isabelle Huppert) underviser i filosofi på et gymnasium i Paris og har et meget lidenskabeligt forhold til sit arbejde. Hun er gift, har to voksne børn og deler sin tid mellem sin familie, tidligere studerende og sin meget besidderiske mor. Da Nathalies mand pludselig forlader hende, er hun nødsaget til at genopfinde sit liv. Og hun går på med krum hals og åbent visir, bl.a. bistået af sin protégé (Roman Kalinka), der drømmer om at føre sine revolutionære teorier ud i praksis, men foreløbig residerer i et storkollektiv ude på landet, hvor man producer oste om dagen og lytter til Woody Guthrie om natten. Mia Hansen-Løve var sidst aktuelt i danske biografer med ’Eden’ og har tidligere været repræsenteret på Franske Film Mandage med ’Le Père de mes enfants’. Vises i samarbejde med CPH PIX.

DANSK TRAILER:

INTERNATIONALE TRAILERS:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s