Nocturama

FRANSKE FILM MANDAGE: VISES KUN I DAG KL. 21:30!

Bertrand Bonello var sidst aktuel med den mest kunstfærdige af de to film om Yves Saint-Laurent. Og det kunstfærdige er også et vigtigt element i ‘Nocturama’, der skildrer en broget flok unge mennesker fra Paris, der ikke har så meget andet til fælles, end at de i bund og grund burde være håbefulde, kommende samfundsborgere. Det er de bare ikke. Med et pulserende lydspor (af instruktøren selv) og en støt stigende spændingskurve registrerer Bonello, hvordan filmens hovedfigurer hver især og sammen placerer bomber, begår drab og udøver terror i byernes by. Filmen (som er skrevet for fem år siden) undgår bevidst at motivforske og lede efter årsagssammenhænge. Men publikum vil sikkert tænke sit. Vises i samarbejde med CPH PIX.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s