Miss Impossible

BUSTER: VISES KUN KL. 9:45 I DAG!

Når hormonerne raser, kan det være svært at finde ud af, hvem man er. 13-årige Aurore bor i Frankrig med sin familie. Udadtil virker hun selvsikker, bramfri og rebelsk, men i virkeligheden har hun lavt selvværd, svært ved at håndtere skolen, sine forældre og ikke mindst drengene. Det bliver dog et positivt vendepunkt, da hun møder en ny fransklærer og begynder at synge i et band, for pludselig indser Aurore, at hun kan mere, end hun selv tror. Instrueret af Emilie Deleuze.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s