Microbe and Gasoline

BUSTER: VISES KUN KL. 9:30 I DAG!

Gør dig klar til et fantasifuldt road trip med de to charmerende outsidere Microbe og Gasoline! Daniel er 14 ½ år gammel, og bliver med sit øgenavn “”Microbe”” drillet af de andre elever i 8. klasse for sin spinkle figur. Heldigvis bliver han hurtigt venner med den nye dreng i klassen, kreative og spøgefulde Theo, der får tilnavnet “”Gasoline””, da han er noget af en motortosse. Sammen lægger de en plan for at tilbringe sommerferien langt væk fra forældre og irriterende klassekammerater. Instrueret af Michel Gondry.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s