My Name Is Emily

BUSTER: Irsk ungdomsfilm fra morgenstunden. OBS! Vises kun kl. 9:45 i dag.

At være en “freak” er i Emilys verden ikke et skældsord, for hun har fra barnsben lært, hvor vigtigt det er at være unik. Med sin helt egen finurlige opfattelse af verden, drager hun os ind i et smukt og anderledes univers. Efter sin mors død begiver Emily sig ud på en poetisk rejse sammen med klassekammeraten Arden for at bringe sin far hjem fra et psykiatrisk hospital. En rejse, hvor de to bliver konfronteret med verdens til tider barske natur.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s