The War Show

‘The War Show’ følger den syriske radio-vært Obaidah Zytoon og hendes venner, der i 2011 bliver revet med af opstanden imod regimet. De lever blandt kunstnere og aktivister og filmer deres liv, da de begynder at deltage i demonstrationerne mod præsident Assad. ‘The War Show’ er en personlig roadmovie, der følger Syriens skæbne og en gruppe venner, hvis håb og drømme forvandles til mareridt, alt imens landet synker sammen i kaos. Filmen vandt hovedprisen ved verdenspremieren på Venice Days i september. NB: Kun tre visninger: 24. til og med 26. oktober

”The War Show’ er en tankevækker. Og det er en tåretrækker. Et brillant intimt venneportræt.’ Ralf Christensen, Dagbladet InformationSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s