Hvid

PREMIERE DEN 10. NOVEMBER

Den anden film i Krzysztof Kieslowskis trilogi om frihed, lighed og broderskab handler om frihed og har Julie Delpy i hovedrollen som den franske Dominique, der gifter sig med den polske frisør Karol (Zbigniew Zamachowski). Karol er på udebane i Paris og går hurtigt bankerot. Dominique begærer skilsmisse, og Karol vender sønderknust hjem til Polen, hvor han kommer i kontakt med den kriminelle underverden, der godt kan hjælpe ham med at tage hævn over eks-hustruen. Men noget tyder på, at Dominique stadig nærer dybe følelser for ham, og så får den snedige plan et andet forløb end forventet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s