Kvinden i toget

PREMIERE DEN 3. NOVEMBER.

Tate Taylor har bedrevet en både loyal og ekstremt stilfuld filmatisering af Paula Hawkins’ storsælgende thriller. Hver morgen tager Rachel Watson toget på arbejde, og hver morgen passerer hun et bestemt hus, hvor et ungt, smukt par bor. Tynget af sorg over sin egen skilsmisse begynder Rachel at fantasere om det unge par og deres perfekte liv. Men en dag ser Rachel noget, der chokerer hende dybt, og inden hun har set sig om er kvinden fra huset efterlyst. Rachel begynder at blande sig i efterforskningen, men må hurtigt sande, at hun ikke er noget pålideligt vidne, for ikke engang sig selv kan hun stole på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s