Inferno

PREMIERE DEN 13. OKTOBER

Instruktør/producent Ron Howard og producent Brian Grazer har samlet et energisk hold af nogle af verdens mest talentfulde og spændende nye internationale skuespillere for at spille sammen med Tom Hanks i Inferno, en ny film i Robert Langdon serien. På verdensplan har de to foregående Robert Langdon film indspillet mere end 1.2 milliarder dollars.

David Koepp har produceret Inferno, baseret på Dan Browns roman, mens executive producere er Dan Brown, Anna Culp, Bill Connor og David Householter.
Inferno fortsætter Harvard-symbolforskerens eventyr på det hvide lærred: Da Robert Langdon vågner op fra sit hukommelsestab på et italiensk hospital, indleder han et samarbejde med lægen Sienna Brooks, og sætter sin lid til, at hun kan hjælpe ham med at få sin hukommelse tilbage og således forhindre en galning i at udløse en verdensomspændende epidemi.

Felicity Jones, som bl.a. blev nomineret til en Oscar® for sin præstation i Teorien om Alting, spiller over for Hanks – i rollen som Dr. Sienna Brooks. Irrfan Khan, en af Indiens største stjerner og bedst kendt for sine roller i Slumdog Millionaire, Life of Pi og The Lunchbox, ses i rollen som Harry Sims/Provsten. Den franske skuespiller Omar Sy, bedst kendt for sin rolle i det franske mega-hit De Urørlige samt X-Men: Days of Future Past, og snart også kan ses i kommende produktioner som Jurassic World, og John Wells’ filmprojekt, spiller Christoph Bruder. Sidse Babett Knudsen, en af den danske filmbranches største navne, ses i rollen som Dr. Elizabeth Sinskey, der er direktør for WHO.
Instruktør Ron Howard udtaler: “I denne film, ville jeg gerne have, at Tom Hanks skulle spille sammen med et internationalt kendt cast, hvis energi skal understrege den trussel på liv og død Robert Langdon befinder sig i, de højrisiko handlinger han er nødt til at udføre, og den globale trussel han forsøger at forhindre. Felicity, Irrfan, Omar og Sidse er alle blevet kendt over hele verden – de er alle fantastiske skuespillere”.

”Inferno” og Dan Brown bogserien er i Danmark udgivet på forlaget Hr. Ferdinand.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s