Lolo

FRANSKE FILM MANDAGE – VISES KUN I AFTEN KL. 19!

Da den chikke modedirektør Violette (Julie Delpy) besøger en sydfransk spa i selskab med sin bedste ven, Ariane (Karin Viard), går det meste af tiden med at snakke om sex og kærlighed. Violette er helt klart parat til nye eventyr, men da hun møder den kejtede Jean-René (Dany Boon), ved hun ikke rigtigt, hvilket ben hun skal stå på. Hendes egen tvivl er dog intet i forhold til den modstand hun møder fra sin voksne søn hjemme i Paris. Lolo (Vincent Lacoste) bryder sig bestemt ikke om at skulle dele sin mor med Jean-René, og så har vi balladen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s