Oasis: Supersonic

Holdet bag ‘Amy’ (Asif Kapadia er executive producer) er tilbage med endnu en stærk musikdokumentar. Filmen har taget sin titel fra Oasis’ første single taget fra debut-albummet ’Definitely Maybe’. ’Supersonic’ starter I Manchester i 1991 – helt præcis på den dag, hvor Noel Gallagher stempler ind i broren Liams band. Herfra følger vi dem over debuten I 1994 (som var det hurtigst sælgende debutalbum I England nogensinde) og frem til den sidste turné i 2008 – og opløsningen et år senere. Filmholdet har haft uhindret adgang til både bandet og bandets arkiv (og ikke at forglemme: Brødrenes mor!), så det er bare med at spænde sikkerhedsbæltet.

‘Et fænomenalt forførende dokumentarstykke og bandportræt – for novicer såvel som aficionados.’ Thomas Balslev Brandt, Soundvenue (5 stjerner)

Billet-link.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s