Swiss Army Man

CPH PIX: VISES ONSDAG DEN 2. NOVEMBER KL. 16:40!

Programlancering med CPH PIX. ‘Swiss Army Man’ er blevet kultkendt som filmen med Harry Potters pruttende lig. I første scene af Sundance-succesen skyller Daniel Radcliffe op på en øde ø, hvor den skibsbrudne Hank (Paul Dano) er ved at tage sit eget liv i desperation over ensomheden. Selv et lig er velkomment selskab i den situation, og da han opdager, at den oppustede strandvasker kan bruges som en fin lille speedbåd, når man trykker ham på maven, kommer der gang i begivenhederne. Men den flatulente ven kan bruges til meget mere end det – heraf titlen. I takt med at Hank får en form for liv i liget, der introducerer sig selv som Manny, udvikler ‘Swiss Army Man’ sig til en underfundig, konstant overraskende og efterhånden meget rørende bromance. Instruktørenes opfindsomhed står ikke tilbage for Hanks, når han med alt hvad man nu kan finde på en øde ø, bygger en helt verden op, for at give Manny gnisten og hukommelsen tilbage. Visuelt kunne det ligne en film af Charlie Kaufmann eller Michel Gondry på en god dag, men ‘Swiss Army Man’ har sin helt egen surrealistiske og poetiske tone.

Billet-link.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s