Siger du 👍🏼 eller 👎🏻 til franske film?

I så fald er du en klovn. Ja, undskyld, men franske film er jo ikke bare franske film, vel! De er lige så forskellige som alle mulige andre film. Se med her -franske filmmandage sætter blus på dine efterårs- og vintermandage.

Komedie med særlig adresse til mænd, der ikke er helt tilfredse med deres udseende. Charme, vid og selvtillid, venner! Og som en ekstra bonus kan den smukke kvindelige hovedrolleindehaver lave et skønhedsoperations-duckface (sidst i traileren), der fik mig til at grine højt! 3. oktober.

Endnu en kærlighedskomedie – her en ondsindet kamp mellem teenagesøn og elsker. Højdepunktet i traileren er en kvinde, der siger til en anden: “Kom nu, du trænger da til at få fejet skorstenen!” 10. oktober.

Instruktør med danske aner og Isabelle Huppert. What’s not to like? 31. oktober.

En meget anderledes terror-thriller er Nocturama. Tænk på, at den er fransk – udover Mellemøsten er Frankrig det land, der har oplevet den nye tids terror tættest på. 31. oktober.

Og endelig en film om at være 17, at føle sig udenfor, mobning, integration og venskab. Benyt lejligheden til at invitere din teenager i biffen. Mandagshygge, fransktræning, empati-undervisning. Spis en quiche inden filmen 😉 7. nov.

Der er flere fransk film-mandage – se her.

Néné er fast gæste-blogger på Grand-bloggen og blogger desuden på sin egen blog her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s