Café Society

PREMIERE DEN 6. OKTOBER

Woody Allens åbningsfilm fra Cannes starteter i New York i 1930’erne. Bobby (Jessie Eisenberg) har brug for luftforandring og er desperat for at komme væk fra sine emsige forældre, sin gangsterbror og familiens juvelerforretning. Han beslutter sig for at prøve lykken i Hollywood, hvor hans Onkel, den magtfulde filmboss Phil (Steve Carell), indvilliger i at hyre ham som stik i rend dreng. Bobby bliver hurtigt forelsket i Phils sekretær, Vonnie (Kristen Stewart), men hun har desværre allerede en kæreste – eller rettere en hemmelig affære. Så Bobby må nøjes med venskab, lige indtil Vonnie dukker op på hans dørtrin med et sønderknust hjerte. Nu tager Bobbys liv en ny drejning, og det er en romantisk en af slagsen.

Billet-link.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s