Suburra

PREMIERE DEN 22. SEPTEMBER

‘Suburra’ udspiller sig over syv dage i Rom, den evige stad og den store skøge, som i alarmerende grad minder om ‘Gomorra’s Napoli. Mens skybruddene hærger, arbejder gangsteren Samurai på at forvandle havnefronten i nærliggende by til et nyt Atlantic City. En korrupt politiker, som er glad for unge prostituerede og kokain, beskytter ham med hjælp fra en magtfuld kardinal. Alle de lokale mafiachefer er enige om at arbejde for dette fælles mål. Men freden varer ikke længe. En mindreårig gadeluders død af en overdosis bliver startskuddet til en voldsom bandekrig, der forplanter sig fra Roms gader til Vatikanet, parlamentet og helt op til Berlusconis regering.

Billet-link.
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s