Bridget Jones’ Baby

PREMIERE DEN 16. SEPTEMBER

Renée Zellweger og Colin Firth er tilbage i ‘Bridget Jones’ baby’ – det næste kapitel i den populære filmserie om alles favorit-single. Bridget (Zellweger) er efterhånden blevet 40 år. Hun har slået op med Mark Darcy (Firth) og besluttet sig for at fokusere på topjobbet som nyhedsproducer – og bruge fritiden sammen med både gamle og nye venner. Men Bridgets kærlighedsliv tager en uventet drejning, da hun møder den uimodståelige amerikaner Jack (Patrick Dempsey), som er alt, hvad Darcy ikke er. Bridget bliver gravid, men der er et problem: Hun ved kun med 50% sikkerhed, hvem faderen er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s