Power – lytteaften med Søren Ulrik Thomsen

ARRANGEMENT DEN 7. SEPTEMBER

Søren Ulrik  Thomsen  &  Det  Glemte  Kvarter  er til  efteråret aktuelle  med  deres  nye  album ’Power’ med tekster fra ’City Slang’, ’Ukendt under den samme måne’, ’Nye digte’ og ’Hjemfalden’. Albummet præsenteres for første gang ved dette lytte-arrangement, hvor publikum inviteres ind i biografens plyssede tusmørke. Inden gennemlytningen vil der være Q&A med Søren Ulrik Thomsen og Det Glemte Kvarter ved Klaus Lynggaard – og efter endt session vil du kunne købe det signerede album.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s