Lyset i havet

PREMIERE DEN 8. SEPTEMBER

‘Lyset i havet’ – baseret på bestselleren af M.L. Stedman – har Michael Fassbender og Alicia Vikander i hovedrollerne som to mennesker, der finder hinanden på en isoleret på en ø ud for Australiens vestkyst. Det er et liv med mange afsavn, men kærlighed gør stærk, og livet omkring det fyrtårn, de er sat til at passe, går sin slagne gang indtil den dag, de redder et spædbarn i land fra en drivende robåd. De lader som om barnet er deres eget, men da de vender tilbage fastlandet, opdager de, at befolkningen er stærkt påvirket af et barns forsvinden. Filmen er udvalgt til konkurrence på årets Venedig-festival.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s