Kærlighed og andre katastrofer

PREMIERE DEN 1. SEPTEMBER

Sofie Stougaard debuterer som instruktør med denne perlende friske sommer- og samlivskomedie om den succesrige psykolog og forfatter Rosa (Christine Albeck Børge), der har to børn med Frederik (Lars Ranthe), som driver et værksted for ædle sportsvogne. Men noget er galt. Frederik har nemlig en hemmelig elskerinde (Ellen Hillingsø) og ikke nok med det: Hun venter hans barn. Da elskerinden opsøger byens bedste psykolog, Rosa naturligvis, for at komme til klarhed over, hvad hun skal gøre, får Rosa og Frederiks ellers så trygge verden et ordentligt skud for boven: Har de overhovedet en fremtid sammen?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s