Florence

Den sande historie om Florence Foster Jenkins (spillet af Meryl Streep), en legendarisk karakter fra 1940’ernes New York, der målrettet jagter drømmen om at blive en stor sangerinde. I hendes eget hoved lyder hendes stemme smuk og ren. For alle andre var det forfærdeligt – og hylende morsomt. Hendes ‘ægtemand’ og manager, St. Clair Bayfield, en aristokratisk engelsk skuespiller, er fast besluttet på at skærme sin elskede Florence fra sandheden. Men da Florence beslutter sig for at synge ved en stor koncert i Carnegie Hall, ved St. Clair, at han står overfor sin største udfordring.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s