The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Years

PREMIERE DEN 29. SEPTEMBER

‘The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years’ er en livlig, humørfyldt og – helt i sagens natur – gennemmusikalsk dokumentar, der, som titlen antyder, byder på masser af optagelser fra Beatles’ mest aktive år på landevejen, fra 1962 til 1966. Vanvittige 815 koncerter blev det til – og det mindre muntre efterspil forskånes vi for. Det er dog ikke arkivmateriale det hele. De overlevende kardinalvidner er naturligvis også med, og ikke mindst Paul McCartney og Ringo Starr bidrager afvæbnende til løjerne. Hold også øje med Whoopi Goldberg, Elvis Costello og Eddie Izzard, der alle giver deres besyv med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s