Julieta

PREMIERE DEN 8. SEPTEMBER

Julieta (Emma Suárez) bor i Madrid med sin datter Antia (Adriana Ugarte). Begge sørger de over tabet af Xoan, Antias far og Julietas mand. Deres fælles sorg har dog kun øget afstanden mellem dem, og som 18 årig forlader Anitia pludselig sin mor. Under Julietas årelange søgen efter datteren, opdager hun, hvor lidt hun egentlig ved om hende. ‘Julieta’ fortæller om en mors kamp for at overleve sine tab, om skæbnen, om skammen og om det uudgrundelige mysterium, som mennesket er. Alt sammen fortalt i Almodóvars klassiske, dristige farveskala og med instruktørens aldrigt svigtende flair for den gode historie (her med afsæt i Alice Munro) og de store følelser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s