Fritz Bauer – En fjende af staten

PREMIERE DEN 1. SEPTEMBER

Burghart Klaußner (‘Det hvide bånd’) og Ronald Zehrfeld (‘Barbara’, ‘Phoenix’) spiller hovedrollerne i dette medrivende, men også underfundigt morsomme historiske drama. Fritz Bauer (Burghart Klaußner for fuld, kæderygende udblæsning) er statsanklager i slutningen af 1950’erne og især besat af én sag: Pågribelsen af en af arkitekterne bag Holocaust, SS-officeren Adolf Eichmann, som lever i skjul i Argentina. Under det tyske Wirtschaftswunder er viljen til at konfrontere fortidens spøgelser imidlertid til at overse, og Bauers moralske korstog er op imod farlige politiske og økonomiske interesser.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s