Tout s’accélère (Everything Accelerates)

Gilles er en tidligere finansmand, som er blevet skolelærer i det 19. arrondissement i udkanten af Paris. Sammen med sine elever i 4. klasse funderer han over den svimlende acceleration af vores verden. Han fascineres over elevernes overvejelser over vores måde at leve på og vores forhold til tid og beslutter sig for at lave en film med dem og inddrage eksperter på området. Hvorfor søger vores samfund altid mere vækst? Hvad er er det som gør, at vi bliver ved med at sætte farten i vejret, når selv børn på 10 år kan se, at der er grænser for hvor længe det kan fortsætte? Visningen er arrangeret i samarbejde med International Time Perspective Network og Institut Français.

Officielt website.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s