Love & Friendship

’Den sjoveste Jane Austen-filmatisering nogensinde,’ skrev den britiske presse. ’Love & Friendship’ er en ætsende vittig og fræk historie baseret på ‘Lady Susan’. Den udspiller sig i og omkring et britisk landsted i 1790’erne, hvortil den smukke enke Lady Susan Vernon (Kate Beckinsale) ankommer for at undslippe rygterne om hendes laden og gøren efter hendes mands førtidige død. Under sit ophold beslutter hun – med veninden Mrs Johnson (Chloë Sevigny) som medsammensvoren – at finde en ny mand til sin datter Frederica. Og nu hun er i gang: En ny mand til sig selv.

”Love and Friendship’ er en temmelig anderledes, vidunderligt bidsk historie… overrumplende moderne.’ Søren Vinterberg, Politiken (5 hjerter)

Læs Nene La Beets gæste blog indlæg her.

Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s