Paco de Lucia – Flamencoens Mester

Paco de Lucia deler generøst ud af sig selv og sin historie i en film, hvis rolleliste er et sandt who is who fra musikscenen – ført an af flamenco-legenderne José Greco, Sabicas, Niño Ricardo og Bambino Camarón. Den fattige de Lucías kærlighedsaffære med flamencoen startede allerede i barndommens Algeciras, mens hans internationale karriere tog fart, da han blot 15 år gammel optrådte på The Ed Sullivan Show. Filmens liveoptagelser understreger omfanget af hans enorme talent, og også hans eskapader over i jazzmusikken sættes i tale. Paco de Lucia døde i februar 2014, umiddelbart før filmens færdiggørelse. Se klip fra filmen på Camera Films blog her. Se spilletidspunkter og køb billetter til filmen her.

‘Skønhed og vildskab, så hårene på armene rejser sig.’ Ida Rud, Ekko (5 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s