Monsieur Chocolat

PREMIERE DEN 28. JULI.

Den franske skuespiller Omar Sy fik sit internationale gennembrud i 2012, som handicaphjælperen Driss i ”De Urørlige” tilbage i 2012. Filmen blev set af mere end 600.000 danskere, og verden over blev den en lige så stor succes. Siden er vejen gået forbi Hollywood, hvor han bl.a har medvirket i ”Jurassic World”, og til efteråret kan vi også se ham i Ron Howards ”Inferno”, som bl.a. vores egen Sidse Babett Knudsen også medvirker i.

Nu er Omar Sy så aktuel i dramaet – MONSIEUR CHOCOLAT, hvori han spiller klovnen Chocolat (Omar Sy), som er en del af klovneduoen, som skabte cirkushistorie. Chocolat blev den første sorte cirkusartist i Frankrig, som fik stor succes i slutningen af det 19. århundrede, og sammen med klovnemakkeren Footit (James Thierrée) blev de kendte i hele Frankring. Uden for scenen var Chocolats eget liv præget af lige så megen drama og fest, som cirkusscenen gav plads. MONSIEUR CHOCOLAT er en indtagende og smuk film, der leverer stof til masser af drømmerejser til et Frankrig, der både var engang og stadig findes.

Roschdy Zem (Omar Killed Me) har instrueret, og bl.a. medvirker Olivier Gourmet (To Dage, en nat) sammen med andre af fransk films dygtigeste skuespillere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s