Everybody Wants Some!!

PREMIERE DEN 28. JULI.

Richard Linklater har en helt særlig, sødmefyldt tilgang til ungdom på vej mod skelsår og alder – og alle de følelsesmæssige udfordringer, som skal overvindes i lige den proces. ’Everybody Wants Some!!’ (opkaldt efter en sang af Van Halen) tager fat i den livsalder, hvor mesterværket ’Boyhood’ slap, nemlig i den første, søde college-tid, hvor identiteten formes, autoriterene udfordres og læringen slås med fest, ballade og sportsudøvelse.  På overfladen ligner det en klassisk college-film, men skinnet bedrager. Understrømmen i Linklaters genreudfoldelse er en varm og smittende livsbesyngelse: Grib dagen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s