Wiener-Dog

13308465_1735474936665205_9132586709876949287_o

Todd Solondz (‘Happiness’ fra 1998 er stadig hans hovednummer) har aldrig strøget hunden med hårene, og rundere med årene bliver han heller ikke. Hovedpersonen i ’Wiener-Dog’ er ikke desto mindre den mest elskelige karakter, vi endnu har mødt i en Solondz-film: En trivelig, lille gravhund, hvis omskiftelige liv bringer os i kontakt med en række mennesker, der slås med livet. Misantropien er et adelsmærke hos instruktøren, men den veloplagte cast – rollelisten omaftter blandt andre Ellen Burstyn, Danny DeVito, Julie Delpy og Greta Gerwig – tilfører filmen masser af barok humor og flere skamfulde grin.

Dansk trailer:

International trailer:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s