The Dressmaker

Tilly (Kate Winslet) er et gudsbenådet talent indenfor haute couture og frembringer de mest bedårende kreationer. For første gang siden barndomsårene vender hun tilbage til sin lille fødeby for at pleje sin syge mor (Judy Davis). Det sætter hurtigt den lille by på den anden ende. Samtidig med at hun syr kjoler, der får mennesker til at blomstre, begynder mørke skyer dog at samle sig i horisonten. Dunkle episoder fra fortiden trænger sig på, og hvilke hemmeligheder gemmer Tilly selv på? Kate Winslet får følgeskab af Liam Hemsworth, Judy Davis samt Hugo Weaving i en inderlig og følelsesladet historie om kærlighed, had og mageløse kjoler.

‘Et gennemført glimt i øjet… konstant høj underholdningsværdi.’ Louise Kidde Sauntved, Berlingske (4 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s