Love & Friendship

‘Love & Friendship’ er baseret på ‘Lady Susan’ skrevet af Jane Austen. Historien udspiller sig et sted i 1790’erne og centrerer sig om den smukke enke Lady Susan Vernon, som ankommer til sine svigerforældres landejendom for at undslippe rygter om hendes laden og gøren efter hendes mands død. Under hendes ophold beslutter hun sig for at finde en ny mand til sin (noget modvillige) datter Frederica – og nu hun er i gang: én til sig selv også.

‘The funniest, most deliciously venomous Jane Austen movie ever made.’ Kim Newman, Empire

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s