Idol

’Idol’ er baseret på den sande historie om Mohammed Assaf fra Gaza, der vandt talentkonkurrencen Arab Idol. Som dreng drømmer Mohammed om starte et band, men så indtræffer en tragisk begivenhed. År senere beslutter Mohammed, at Arab Idol skal være karrierens affyringsrampe, og med livet på spil sætter han kursen mod Egypten, hvor der afholdes auditions. Hany Abu-Assad – den fremmeste filmskaber fra Palæstina – følger op på ’Paradise Now’ og ’Omar’ med en overraskende humoristisk hjertevarmer, der i tilgift svulmer af smægtende arabiske toner.

‘Betagende og bevægende film om et søskendepars indbyrdes kærlighed.’ Johs. H. Christensen, Jyllands-Posten (5 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s