Virgin Mountain

Mødet med ikke én, men to kvinder vender op og ned på 43-årige og stadigt hjemmeboende Fusis liv. Det store livsforandrende møde med en potentiel livspartner har ellers ikke været ham beskåret, men nu er tiden kommet. Dagur Kári har ikke lavet en Islandsk pendant til ‘The 40 Year Old Virgin’, og det ville også rime dårligt på hans tidligere film, heriblandt den danske ‘Voksne mennesker’ og den amerikanske ‘The Good Heart’, som begge tilhører den finurligt underspillede kategori. I stedet skildrer han ømt og charmerende en ensom kæmpe med en lille horisont og et stort hjerte. Filmen er i Biografklub Danmark.

‘Overvinder sin egen selvironi og giver et rundt og kærligt portræt af en mindre begavet outsider med et kæmpe hjerte.’ Filmmagasinet Ekko

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s