Bjerget

En ortodoks jødisk kvinde bor med sin familie ved kirkegården på Olivenbjerget i Jerusalem. Når manden er på arbejde og børnene sendt i skole, søger hun adspredelse fra det ensomme husarbejde ved at gå ture på kirkegården. Men så bliver hun uforvarende vidne til en foruroligende sexscene mellem en prostitueret og en kunde. Overrasket over hvad hun har set, begynder hun at forske i kirkegårdens hemmelige liv, og snart finder hun sig bedre til rette ude i nattens subkulturer end hjemme hos sin rettroende familie. Filmens livtag med kvinderoller og religion er sat i de smukkeste billeder, lydsporet mere end ægger.

‘Subtle, handsome debut feature… .graced with a breakthrough performance from Shani Klein.’ – Variety.

Dansk trailer:

International trailer:Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s