Lo and Behold: Reveries of the Connected World

Med Werner Herzog som oprigtigt forundret guide får os til at tænke over, hvor vi egentlig er på vej hen i vores teknologibegejstring. Vi er i dag så afhængige af internettet, at vores afhængighed nærmest er blevet usynlig for os. Med ‘Lo and Behold’ har Herzog skabt en tankevækkende og dybt underholdende film, der giver ordet til den kunstige intelligens, dens opfindere og ofre. Gennem interviews med entreprenører som Elon Musk, Bob Kahn og hackeren Kevin Mitnick tegner filmen et kalejdoskopisk portræt af vores digitale verden i dag – og i fremtiden.

‘Werner Herzog presents the web in all its wildness and utopian potential in this dizzying documentary.’ The Guardian

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s