Néné går i Grand – VOV!

Altså, måske er hunde i film en ny trend? Vidste du fx, at hunde har deres egen pris i Cannes?

Årets vinder er hunden Marvin i den nye Jim Jarmusch-film “Paterson”, som har mange kvinders nye film-darling Adam Driver i hovedrollen. Tålmodighed er dog nøgleordet her, for den har først premiere i Danmark til november.

Af de tidligere vindere kender jeg næsten ingen, bortset fra hunden Dug i “Up”. Den fortjener et gensyn.

Sidste år vandt hunden i “The Lobster” ikke. Åbenbart var hunden i “Arabian Nights” bedre. Dog, uden at have set hverken “Arabian Nights” eller andet end en trailer til “The Lobster”, så vil jeg æde min stråhat på, at sidstnævnte er en bedre film. Den ser simpelthen så rørende og morsom ud! Premiere i august. Colin Farrell er næsten ligeså kær som hunden…

Midt i ferien, 21/7, har Todd Solondz-filmen “Wiener Dog” premiere. Den har simpelthen en hund i hovedrollen. Og en af mine favoritskuespillere i en birolle, Danny DeVito.

Og når vi nu taler om hunde-trenden, så har en af årets bedste film jo også en hund i hovedrollen, nemlig Laurie Andersons film om hendes og Lou Reeds hund Lolabelle, “Heart of a Dog”. Den har jeg tidligere skrevet ret udførligt om og den kan stadig ses i Grand.

Foto i toppen: Balder, en flink hund af mit bekendtskab. © Steen Brogaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s