Ixcanul

PREMIERE

På kanten af en endnu aktiv vulkan i Guatemala forberedes der bryllup for den 17-årige Maya-pige Maria. Hendes forældre har lovet hende væk til kaffeplantagens tilsynsførende, Ignacio, men Maria har ikke tænkt sig at affinde sig med sin skæbne. Hun stikker af og møder Pepe, en ung kaffeskærer, der planlægger at emigrere til USA. Men efter en kort affære præget af tomme løfter og hemmelige møder, forsvinder Pepe ud af hendes liv. Der er få hvide pletter tilbage på det filmiske landkort, men Jayro Bustamantes film indfanger en af dem – med en æggende historie fortalt i suverænt stemningsfulde billeder.

‘Hypnotically beautiful. A powerful modern fable about the clash of civilizations in a Mayan farming community.’ Variety

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s