Nick Cave: One More Time With Feeling

RE-PREMIERE DEN 21. DECEMBER KL. 18:30.

Dagen før udgivelsen af Nick Cave & the Bad Seeds’ 16. album ‘Skeleton Tree’ var der verdenspremiere på filmen ‘One More Time With Feeling’, hvor man fik en enestående chance for at høre albummet i biografens mørke. Dokumentaren er instrueret af filmskaber Andrew Dominik (‘Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford’ og ‘Killing Them Softly’). Udover at vise bandet fremføre det nye album, dykker filmen også ned i den tragiske baggrund for indspilningen. Albummets intimitet og skrøbelighed vil blive omfavnet af en hel særlig filmisk stil. NB: vises i 2D.

View this post on Instagram

Nyt Nick Cave artwork.

A post shared by film&musik (@filmmusikdk) on

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s