The Assassin

Hou Hsiao-Hsien betragtes af mange som en af verdens ypperste filmskabere, og i Cannes (hvor han modtog instruktør-prisen) var modtagelsen af hans wuxia-øvelse ’The Assasin’ ekstatisk. Under den åndeløst smukke overflade ulmer store følelser og komplekse understrømme i en hjerteskærende historie fra det kejserlige Tang-dynasti. Prinsessen Yinniang bortføres af den tidligere prinsesse Jiaxin. Hos Jiaxin oplæres Yinniang i kampsport og forvandles til en dygtig snigmorder, som skal myrde korrupte politikere. Men hendes empati står i vejen for de koldblodige drab…

‘Mesterlig anti-kampsportsfilm fra en af Asiens største.’ Patrick Sølberg, Soundvenue (5 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s