Den Unge Zlatan

Timingen for denne film kan ikke være bedre. Kl. 9:45 afholder Zlatan Ibrahimovich pressemøde. Kl. 19 i aften er der premiere på Zlatan-filmen i Grand Teatret.

Gennem sjældne optagelser følger vi den unge spillers vej fra ghettoen til superstjerne på den internationale fodboldhimmel. Filmen er med helt tæt på i de afgørende år fra hans debut hos Malmö FF i 1999 gennem de konfliktfulde år hos Ajax Amsterdam, og op til hans endelige gennembrud hos Juventus i 2005. ‘Den unge Zlatan’ er historien om et ungt talent, der lever under konstant pres; fra holdspillere, der synes, han kun spiller for sig selv, til managers som sender ham på bænken, og fra hans far, der fortæller sin 18-årige søn, at ‘Du er ingenting. Du er intet, hvis ikke du lykkes internationalt’.

‘Zlatan er umulig ikke at forelske sig i.’ Joakim Grundahl, Politiken (4 hjerter)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s