En Mand Der Hedder Ove

Ove (Rolf Lassgaard) er 59 år. Folk kalder ham ‘bitter’, men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove går sin inspektionsrunde i kvarteret, flytter cykler, rusker i låste døre og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering. Men den dag den højgravide og temperamentsfulde Parvaneh og hendes familie flytter ind i rækkehuset overfor – og parallelparkerer baglæns lige ind i Oves postkasse – bliver begyndelsen på en morsom og rørende historie om værdien af kvalitetsværktøj, uventet venskab, kærlighed, herreløse katte og kunsten at bakke med en anhænger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s