Det Spritnye Testamente

Man har ofte hørt om Guds søn, men i denne mesterlige fantasy-komedie møder vi hans datter Ea, som bor i Bruxelles sammen med sine forældre og beslutter at hævne sig på sin far – en middelmådig og sadistisk udgave af Gud (Benoît Poelvoorde) – ved at annoncere hele befolkningens dødsdatoer via sms. Derefter drager hun ud i verden, hvor hun på forskellig vis hjælper en række triste skæbner, som efterfølgende bliver hendes disciple. Jaco van Dormael styrer med sikker galgenhumor rundt i de absurde optrin, som opstår, da Gud forsøger at få kontrol over situationen. Det fornemme cast omfatter udover Benoît Poelvoorde også Catherine Deneuve og en fuldvoksen gorilla. NB: Sognepræst Flemming Pless indleder visningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s