Vejen er lang – om kvindebevægelsens historie

PREMIERE

‘Vejen er lang’ stiller skarpt på kvindebevægelserne i Danmark – fra blåstrømper over rødstrømper til vore dages queer-feminister. Der løb en rød tråd mellem det 19. og det 20. århundredes store kvindebevægelser. Begge startede med en håndfuld aktivister, men endte som landsdækkende bevægelser. Og begge var skelsættende og ændrede samfundet – juridisk, økonomisk og seksuelt. ‘Vejen er lang’ er en farverig fortælling om de dramatiske omvæltninger, som har været med til at definere de livsbetingelser, vi i dag betragter som en selvfølge. Historien fortælles af de mennesker, som stod midt i begivenhederne.

‘En velkommen øjenåbner.’ Jacob Wendt Jensen, Berlingske (4 stjerner)Læs mere om filmen her og besøg filmens hjemmeside her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s