Min Fars Store Rejse

PREMIERE

Claude Lherminier (Den 85-årige Jean Rochefort, som funkler i en af sine bedste roller nogensinde) er en galant, ældre herre, der er ved at blive en kende excentrisk. Han fordriver gerne tiden med at gøre livet surt for husholderskerne, mens han drømmer om at besøge sin yngste datter, Alice, i Florida. Imens kæmper hans ældste datter, Carole (Sandrine Kiberlain), med at holde familieforetagendet oven vande. Hendes seneste ’opfindelse’ er en rumænsk kvinde, der ansættes til at holde sammen på den gamle mands hverdag, og hurtigt yder ham mere modspil, end hans døtre nogensinde har kunnet gøre…

‘Sensitive without lapsing into sentimentality… blending humor and pathos to crowd-pleasing effect.’ Peter Debruge, Variety

Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s