Markedets Lov

PREMIERE

Vincent Lindon modtog uhyre velfortjent prisen for bedste mandlige hovedrolle i Cannes i 2015 for rollen som Thierry, der lever et stabilt og godt liv med arbejde, en kærlig familie og et lille feriested på landet. Indtil den dag hvor fabrikken, hvor han har arbejdet i mange år, skærer drastisk ned, og han er blandt de mange, som bliver sagt op. I starten er Thierry optimistisk, men efter 20 måneders jobsøgning er han ved at blive desperat, og midlerne er ved at slippe op. Men så dukker der et job op, der dog hurtigt viser sig at være endnu mere fornedrende end rollespillene på jobsøgningskurset. Thierry må gøre op med sig selv, hvor mange kameler han vil sluge for at holde sig på arbejdsmarkedet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s