Månen over kirsebærtræerne

PREMIERE TORSDAG DEN 28. APRIL.

Sentaro driver en lille bagerbutik, der serverer kager med sødt bønnefyld. Kagerne er meget populære i området, men en ældre dame er ikke helt så imponeret. Hun kan lave dem meget bedre og tilbyder sin hjælp. Sentaro indser hurtigt, at hun er gudsbenådet, og den lille forretning blomstrer. Men tiden åbner de også op for de hemmeligheder, de hver især gemmer i deres hjerter. Naomi Kawase har tidligere vundet tre priser på Cannes Film Festival og ‘Månen over kirsebærtræerne’ markerer hendes ottende nominering på festivalen! Tokue spilles af Kirin Kiki, som også medvirkede i Hirokazu Koreedas bedårende ‘Min søns familie’.

Køb billetter HER.

Pressemateriale: http://www.miraclefilm.dk/Movies/Details/124

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s