Der Kommer En Dag

‘Der kommer en dag’ er en gribende historie inspireret af virkelige begivenheder. Året er 1967. På Nørrebro fjernes de to uadskillelige brødre Elmer og Erik fra deres mor og anbringes på børnehjem. Forstanderen har sine egne reglementer. Her skal uvorne drenge blive til lydige samfundsborgere. Fra første dag forstår brødrene, at de har mistet deres frihed, og en daglig kamp for overlevelse begynder. Som tiden går, og kræfterne truer med at slippe op, indser brødrene, de er på egen hånd, og et oprør tager langsomt form. Bevæbnet med Elmers fantasi og Eriks mod står de op imod forstanderens livsfarlige magttyranni…

TRAILERS:

EKSTRA MATERIALE:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s