Blandt mænd og får

I en isoleret dal bor brødrene Gummi og Kiddi i hver deres hus og passer hver deres fårebestand, der er fremavlet gennem generationer. Men selvom de deler jorder og levevis, har Gummi og Kiddi ikke talt sammen i fire årtier. Da en dødelig sygdom rammer Kiddis får, beslutter myndighederne, at alle dyr i området skal aflives for at begrænse smitten. Men de to stædige mænd giver ikke op så let, og de forsøger at afværge katastrofen på hver deres måde. Kiddi med sin riffel og Gummi med sin forstand. ’Blandt mænd og får’ er et forrygende komediedrama, som vandt Un Certain Regard i Cannes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s