Marguerite – ikke en tone er ren!

PREMIERE

I 1920’erne bor den stenrige Marguerite Dumont med sin familie på et stort landsted uden for Paris. Musik og opera er hendes ét og alt, og familiens venner og bekendte samles ofte til koncert på landstedet, hvor Marguerite optræder med arier fra de store operaer. Men ingen har nogensinde fortalt hende, at hun ikke har en tone i livet. Ikke engang hendes mand og nærmeste venner nænner at hive hende ud af de urealistiske divadrømme. Da hun sætter sig for at hun vil synge på en rigtig operascene foran et stort publikum, spidser situationen til. ‘Marguerite’ er løst baseret på historien om Florence Foster Jenkins.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s